26. 4. 2023 17:30

POHÁR ŽÁCI SEMIFINÁLE

UHŘÍNĚVES T. , 30 diváků
Rozhodčí: Pšanský Daniel – Ducháček Adam, Pacovský Robert.

SK Čechie Uhříněves, z.s. – SC Olympia Radotín z.s.0:3(0:2)

STŘELCI: 12. Stahl Jakub, 38. Čurda Ondřej, 42. Šťastný Dominik

Naši starší žáci dosáhli velkého úspěchu,kdy se prokousali celým pavoukem a po výhře na hřišti v Uhřiněvsi nastoupí ve finále proti Zbraslavi.

Semifinále mělo od začátku celkem jasný průběh.Naši hráči byli aktivní,soupeře presovali a hlavně vyhrávali osobní souboje.První branka padla po rohovém kopu,kdy na zadní tyči zůstal volný Stahl a poradil si i s těžkým míčem a uklidil ho na bližší tyč 0:1.I nadále se hrálo spíše bojovné,než hezké utkání,ale naši kluci měli stále převahu.

Na 2:0 uklidnil celý tým Ćurda,který si navedl míč prostředkem hřiště a nekompromisně zavěsil střelou z cca 20 m.Trenéři nabádali celý tým hned po přestávce,aby nepolevili,což se podařilo nádhernou brankou Dominika Šťastného,který vybojoval težký souboj s obranou a křižnou střelou trefil přesně levou šibenici,krásný gol 3:0.

O utkání se zdálo být rozhodnuto,soupeř ještě zkusil taktiku dlouhých nakopávaných míčů za naší obranu,z čehož chvíli profitoval a vypracoval si jisté šance,ale Kázmer vše pochytal.Nejkrásnější akci zápasu si připravil náš tým na jeho konci.Pomocí rychlých narážeček do kterých se zapojilo snad 5-6 hráčů,se zcela před brankářem ocitl náš útočník,ale trefil jen břevno soupeřovi branky.

Pak již přesný rozhodčí Pšanský utkání ukončil a mohlo se začít slavit…

Sestava Radotín:Kázmer-Bek,novák,Ferko,Garkisch,Čurda,Nebřenský,Sládek,Stahl,Šťastný Dominik,Prichyna/Šťastná ,Šťastný,Mellion.

Trenéři:Hruška,Přívratský,Bužik.