Pondělí 17. 4. 2023 17:00 – MPŘ

SC Olympia Radotín z.s. – SK VIKTORIA ŠTĚRBOHOLY Poznámka: UMT

Pátek 14. 4. 2023 17:00 – SPŘ

SC Olympia Radotín z.s. – Sportovní klub ČECHIE SMÍCHOV, z. s. 8:18(3:12)

Trenéři vystřídali všech 20 hráčů,na tyhle počty je radost se podívat…

Sobota 15. 4. 2023 09:00 – MŽ

SC Olympia Radotín z.s. – Sportovní klub Střešovice 1911, z.s. „D“  2:2 (0:1)

STŘELCI: 53. Pour Václav, 61. Havránek Lukáš – 13. Přikryl Hynek, 64. Abt Baltazar

Rozhodčí: Šulák Pavel.

Vyrovnaný zápas,kde mohl vyhrát každý,remíza asi spravedlivá

Sobota 15. 4. 2023 10:30 – Muži A

SK Čechie Uhříněves, z.s. – SC Olympia Radotín z.s. 0:0

ŽK: 41. Blažek, 90.+3 M. Hrubý – 22. Holouš, 42. Mašek, 64. Suchan. Rozhodčí: Šaróka – Kučera, Štěrba. Diváků: 50.
Uhříněves: Jevčák – Bobek (46. Cabrnoch, 80. Tran), Podvín, Kovařík, M. Hrubý – Aust, Vaněk, Chadim, Blažek, P. Hrubý – Peterka (76. Študent). Trenér: František Vitovský.
Radotín: Saladiak – Suchan, Löffler, Pivnička – Chaloupka (67. Kasal), Sabo (46. Kulíšek), Mašek, Bialek (76. Löwe), Doležal – Holouš (46. Bužík), Bureš (58. Přaslička). Trenér: Richard Valoušek.

Ohlasy utkání
Martin Kovařík (Uhříněves): Utkání se odehrálo ve vysokém tempu, protože Radotín se snaží hrát hodně běhavý fotbal. Celkově to bylo dost soubojové bez vážnějších šancí. Naši největší jsme bohužel neproměnili hned v úvodu zápasu. Hosté se k žádné vyložené příležitosti ani nedostali, a tak zápas dospěl k bezbrankové remíze, což bereme jako naši ztrátu.
Richard Valoušek (Radotín): Raději bych přijal porážku 2:3 po krásném fotbale než takovouto remízu, za kterou si ani jeden tým bod nezaslouží. Omluva všem divákům, kteří tento zápas sledovali. Tímto způsobem se prezentovat nechceme. Je sice hezké, že jsme fotbalovější, ale naše kreativita končila v obranném bloku domácích u pokutového území. Máme mladé mužstvo, skvělou partu, sbíráme zkušenosti, ale výsledkově zažíváme složité období. Nevím, jak sezona dopadne, ale udělám(e) všechno proto, abychom diváky bavili mnohem více než v Uhříněvsi.

Nejlepší hráči SK Čechie Uhříněves: Michal Vaněk.
Nejlepší hráč SC Olympia Radotín: nikdo, ale dle trenéra Valouška byl nejlepší hráč utkání domácí Martin Kovařík.

Sobota 15. 4. 2023 11:30

SC Olympia Radotín z.s. – SK Ďáblice z.s. 0:1(0:0)

Radotín:Kázmer-Prychina,Garkisch,Bureš,Novák-Čurda,Ferko,Stahl,Bek-Šťastný,Nedělka/Šťastná,Nebřenský,Krista,Sládek,Štros

Rozhodčí: Šulák Pavel.

Trenér Hruška k utkání:Ohromně těžký zápas proti prvnímu týmu tabulky, ve kterém jsme mohli pouze získat, což se díky zodpovědnosti, obětavosti a hlavně bojovnosti a nasazení málem i povedlo. Kluci nevypustili jediný souboj a lídr přeboru byl více než nervózní. Bohužel jsme dostali smolný gól, kdy byl proti nám zahráván přímý kop z velmi výhodné pozice, ze kterého vyplynula střela do tyče a odraz útočníkovi přímo na nohu před prázdnou bránu. Alespoň bod bychom si za svůj výkon určitě zasloužili, ale potřebné štěstí při dvou situacích v malém vápně Ďáblic nám bohužel chybělo. Kluci si ale dokázali, že když do zápasu dají srdce, dokáží potrápit kohokoliv. Teď je potřeba dobré věci z tohoto utkání přenést do utkání příštího.

Sobota 15. 4. 2023 14:00 – Dorost

SC Olympia Radotín z.s. – FK Klánovice, z.s. 1:3(0:1)

STŘELCI: 65. Bureš Filip – 22. Procházka Šimon, 51. Pospíšil Jan, 85. Hrbáč Erik

Rozhodčí: Šulák Pavel

Trenér Steiner k utkání:Zápas asi nemá cenu nějak hodnotit, soupeř proměnil své šance a my ne a to nás stalo bod, který by utkání slušel. Spíš bych zhodnotil posun který jsme udělali od léta, kdy jsme v prvním podzimním zápase od Klánovic dostali 9 gólu a dnes jsme byli rovnocenym soupeřem. Je vidět posun jak v týmovém pojetí (taktika, systém atd) tak v individuálních dovednostech hráčů, asi jdeme správnou cestou.

Neděle 16. 4. 2023 16:30 – Muži B

TJ Sokol Řepy, z.s. – SC Olympia Radotín z.s. „B“ 4:3(2:2)

STŘELCI: 15. Pauer Jakub, 30. Krupka David, 58. Kraus Jakub, 90. Poberezhnyi Yaroslav – 11. Mezera Vojtěch, 39. Bužík Leo, 47. Bužík Leo

Rozhodčí: Jandus – Ševčík Jiří,Šulák.

Trenér Steiner k utkání:Zoufalství které jsme předvedli nemá s fotbalem nic společného. V chůzi a bez zájmu a chuti vyhrát neporazime nikoho. Každý by měl začít u sebe a potom hledat chyby u druhých, soupeři se sami neporazi, jediný kdo to dokáže jsme my. Asi ty jména co máme v týmu nejsou tak dobrý, jak si všichni myslí. Nebo to je v trenérovi, ale to musí posoudit někdo jiný.