Středa 12. 4. 2023 17:00

SK Junior Praha 1960,z.s. – SC Olympia Radotín z.s. 2:7(0:2)

STŘELCI: 72. Rak Daniel, 73. Rak Daniel – 2. Ferko Drahomír, 28. Prychyna Illia, 45. Garkisch Michal, 51. Ferko Drahomír, 60. Prychyna Illia, 78. Čurda Ondřej, 80. Šťastný Dominik

Rozhodčí: Pavlík Filip – Hadam Jan, Soldán Šimon.

Trenér Hruška k zápasu:Po zpackaném vstupu do ligového jara jsme si s týmem jasně řekli, že pohár nehodláme vypustit, ale naopak se jím chceme nakopnout v boji o udržení žákovského přeboru v Radotíně. Jako trenéři jsme měli na začátku trochu obavy, jak náš výkon a hlavně jeho psychickou stránku ovlivní dost externích faktorů, které se najednou mohly v hlavách hráčů vyrojit – nepovedené ligové zápasy, zápas uprostřed týdne, navíc v období přijimaček na střední školy či pozměnění realizačního týmu. Nakonec si ale vše krásně sedlo a my kombinací týmové bojovnosti a fotbalovosti dosáhli super výsledku, který věřím, že se pozitivně projeví v dalších zápasech. Těžko bych vypíchl individuality…všichni si za svůj výkon zaslouží pochvalu. Vítězství jsme si užili a teď je potřeba s pokorou dál pokračovat v práci a ukázat, že to na Junioru nebyla náhoda.

Čtvrtek 13. 4. 2023 17:30

Sportovní klub Union Vršovice, z.s. – SC Olympia Radotín z.s. 1:1 PK 5:4

STŘELCI: 10. Mekki Samuel – 5. Mezera Vojtěch

Rozhodčí: Pauer Matěj – Vondráček Adam, Ševčík Jiří.-všichni výborní

Trenér Steiner k utkání:Domacim, kteří hrají o dvě soutěže výš jsme byli důstojným soupeřem. Sportovně musíme uznat, že si postup zasloužili. Vytvořili si více golovych šanci a to i těch 100%, které je umění nepromenit. My jsme podali nadstandardní výkon z kterého můžeme v budoucnu těžit.