Pátek 31. 3. 2023 20:00 – muži A

FK Viktoria Žižkov B – SC Olympia Radotín 3:1 (0:0)
Branky: 56., 65. a 70. Vais – 81. Löwe. ŽK: 3. Sow, 26. Balážik, 66. Jankovský – 62. Bialek. Rozhodčí: Havel – Suchar, Hruška. Diváků: 100.
V. Žižkov B: Slanina – Balážik (46. Trávníček), M. Vlček (46. Štrombach), Rudavskyi, Jankovský – Vais (76. Barratt), Jindřich, Žiga (76. Mach), Talamon, Walter (46. Král) – Sow. Trenér: Jiří Novotný.
Radotín: Linhart – Suchan, Bužík, Löffler – Pivnička, Bialek (71. Chaloupka), Sabo (46. Mašek), Kasal (50. Tokar), Doležal – Bureš (50. Löwe), Holouš (82. Kulíšek). Trenér: Benedikt Vlček.

Ohlasy utkání
Daniel Veselý (V. Žižkov B): Utkání mělo velmi dobrou úroveň, protože proti nám stál kvalitní soupeř. V prvním poločase byla hra plynulá a útočná. Měli jsme tři vyložené šance, které bravurně zlikvidoval brankář soupeře. Do druhého poločasu jsme prostřídali a naše hra se ještě více zkvalitnila. Po úvodní brance se soupeř snažil o vyrovnání, ale nám se podařilo tuto snahu otupit dvěma vstřelenými góly. V závěru byl i Radotín odměněn za výkon vstřelenou brankou, ale nám se již v poklidu povedlo utkání dovést do vítězného konce. Zápas měl nadstandardní úroveň.
Richard Valoušek (Radotín): Stejně jako na Spojích nás pohřbil výkon asistenta rozhodčího, ale hlavní pískal dobře. Byl to zápas o prvním gólu. My dali zcela regulérní v nastaveném čase první půle na 1:0. Dokážu pochopit lidskou chybu, to je normální, ale místo toho, aby se k tomu asistent Hruška postavil čelem, omluvil se, nebo cokoliv, tak nás zcela arogantně pošle pryč s tím, že to byl metr a půl ofsajd. Na Spojích mi asistent Stránský řekl, že dokonce dva metry. V klíčových fázích zápasů jsme přišli o regulérní góly, přitom všichni chceme vidět ofenzivní fotbal s góly. Kdyby alespoň šlo o hraniční situace, ale jedná se o jasné branky. Bohužel potřebujeme body, ne tresty pro rozhodčí, ty jim ani nepřeji. Pevně doufám, že jde jen o chybu a ne úmysl. Jsem z toho smutný, protože kluci poctivě pracují, chtějí soutěž pro Radotín zachránit. Proti Žižkovu jsme první poločas odehráli podle plánu, vysoko napadali a soupeře naší aktivitou zaskočili. Po přestávce domácí vystřídali tři hráče a my přestali stíhat. Jejich individuální kvalita na míči je velká a nám trvalo do 70. minuty, než jsme se chytli. Pak jsme sice snížili, ale už bylo pozdě. I načasování našich střídání ode mě nebyla povedená. Škoda, vést po poločase, hrál by se jiný zápas. Myslím, že to bylo o tom, kdo dá první gól. Když ho dal pak Žižkov, tak si šel zaslouženě svou kvalitou za vítězstvím. Nechtěl bych chybou asistenta degradovat výkon Viktorky, který byl skvělý. My se opět v úterý vrhneme do tréninku a pokusíme se s naší kritickou situací v tabulce něco udělat.

Nejlepší hráč FK Viktoria Žižkov B: Adam Vais.
Nejlepší hráč SC Olympia Radotín: Jiří Doležal.

Pátek 31. 3. 2023 17:00 – SPŘ

TJ Sokol Řepy, z.s. – SC Olympia Radotín z.s. 10:4 (5:3) 

Pátek 31. 3. 2023 18:00

SC Olympia Radotín z.s. – FOTBALOVÝ KLUB FC ZLIČÍN „B“  1:15

STŘELCI: 42. Havránek Lukáš – 5. Skokan Lukáš, 7. Skokan Lukáš, 10. Sellák Vlastimil, 14. Skokan Lukáš, 16. Skokan Lukáš, 20. Skokan Lukáš, 22. Martínek Václav, 30. Pleva Jonáš, 34. Šlegr Damián , 39. Šlegr Damián , 40. Lefnar Filip, 45. Lefnar Filip, 55. Sellák Vlastimil, 60. Sellák Vlastimil, 65. Sellák Vlastimil

Sobota 1. 4. 2023 10:00 – SŽ

SC Olympia Radotín z.s. – ČAFC Praha z.s.  2:6(0:4)

Rozhodčí: Hadam Jan.

Trenér Kutina k utkání:

Do zápasu jsme nastoupili a podařilo se nám dostat soupeře pod tlak. V prvních pěti minutách jsme měli minimálně dvě tutové šance, které jsme neproměnili. Nedáš – dostaneš… Soupeř trestal hned v osmé minutě a během dalších cca dvaceti minut přidal tři góly. Převahu si soupeř prakticky po zbytek utkání. Ve druhém poločase korigoval na konečných 2:6 dvěma góly Burák..
S veškerým respektem k soupeři, se od nás očekávaly tři body. Ty bral nakonec soupeř a zaslouženě. Hlavně co se týče nasazení jak v útoku, tak v obraně byla Čafka o hodně lepší. Herně také velký rozdíl proti podzimu.
Už druhá lekce ze dvou utkání jara. Přebor chceme udržet, takže další ztráty v takových zápasech si nemůžeme dovolit.
V této fázi sezóny není moc prostoru na změny. Prostě se o to musíme poprat a bojovat.

Sobota 1. 4. 2023 13:00 – Dorost

Fotbalový klub Čechie Dubeč, z.s. – SC Olympia Radotín z.s. 2:3

STŘELCI: 22. Matějíček Šimon, 89. Čermoch Filip – 44. Mezera Vojtěch, 75. Holman Tomáš, 90. Tychshenko Artur

Rozhodčí: Eiselt Otakar – Tvrz David, Fiala František.

Trenér Steiner k utkání:Po velmi dobrém vstupu do zápasu, kdy jsme si vypracovali dvě 100% šance a soupeře nepustili na naší polovinu, si asi hráči začali myslet, že se Dubeč porazí sama. Úplně jsme přestali hrát což vyústilo ve vedoucí gol domácích u kterého nemá čisté svědomí nás brankář, naštěstí jsme přežili i další velkou šanci a z protiútoku vyrovnali. Do druhé půle jsme vstoupili opět aktivně a zvýšili na 2:1, domácí z ojedinělé akce vyrovnali a začali být aktivnější i díky tomu, že jsme posledních 15 minut dohravali o 10, jelikož jsme neměli nikoho na střídání, ale bojovnosti jsme to zvládli a v závěru dali vítěznou branku.

Sobota 1. 4. 2023 14:30 – muži B

Tělovýchovná jednota Spoje Praha „B“ – SC Olympia Radotín z.s. „B“  5:1

Rozhodčí: Ševčík Jiří – Šmíd Samuel, Hejsler Jan.

STŘELCI: 10. Dmytrenko Oleksandr, 26. Yanakov Ivan, 32. Holyk Bohdan, 53. Holyk Bohdan, 71. Yanakov Ivan – 90. Hollý Dalib

Úterý 4. 4. 2023 16:30-SPŘ

FK Řeporyje, z.s. – SC Olympia Radotín z.s. ŘEPORYJE T.

Předehrávka Velikonoc zavede naší SPŘ k sousedům,kdo půjde podpořit?