Naše Áčko opět předvedlo dobrý výkon,který však tentokrát zůstal bez bodového ocenění.A příčina je jednoduchá a to je neproměnění i těch šancí,které je doslova umění nedat.A tak nás fotbalový osud potrestal,kdy hosté ze dvou šancí obě proměnily a tedy vezou od nás 3 body….

SC Olympia Radotín – ABC Braník 1:2 (0:1)
Branky: 90.+3 Löwe – 33. Sklenář, 89. Palko. ŽK: 42. Bialek, 44. Bužík, 65. Holouš, 90.+6 Saladiak – 15. Vybíral, 90.+5 Příhoda. Rozhodčí: Suchar – Kučera, Wulkan. Diváků: 50.
Radotín: Saladiak – Löffler, Mašek (83. Löwe), Suchan – Pivnička (46. Kasal), Bialek (66. Tokar), Bužík, Sabo, Doležal – Bureš, Holouš. Trenér: Benedikt Vlček.
Braník: Mařík – T. Pechač, Příhoda, Vybíral, Novák – Rapant, Benda, Hejduk (13. Lebeda), Sklenář, Rapant – Novotný (86. Macho). Trenér: Lukáš Růžička.

Ohlasy utkání
Richard Valoušek (Radotín): Předvedli jsme dominantní výkon, byli neustále na míči a po celý zápas si vytvářeli dostatek šancí. Až na jejich neproměňování nemám klukům co vytknout. Byli jsme aktivní, nažhavení, chytli skvěle začátek a v tlaku pokračovali v podstatě celé utkání. Bohužel fotbal umí být krutý a nás potrestal za žalostnou koncovku. Hosté vytěžili z minima maximum a berou tři body.
Lukáš Růžička (ABC Braník): Zápas se odehrál na malém hřišti, což se projevilo na předvedené hře obou týmů. Bylo to velmi soubojové, zahrávalo se velké množství rohů a standardek. Někdy nás soupeř dostal pod velký tlak, ale vše jsme ustáli. Dvě minuty před koncem jsme zvýšili na 2:0 a domácí již jen snížili v samotném závěru na konečných 1:2. Moc fotbalové to nebylo, prostě byli jsme tým, který měl více štěstí.

Nejlepší hráč SC Olympia Radotín: Jiří Sabo.

————————————————————————————————-

Naše rezerva nastoupila v posílené sestavě,což se projevilo na skore i na hře.M.Lowe si připsal hattrick,což bude asi něco stát do klubové kasy.

Sobota 25. 3. 2023 13:30

SC Olympia Radotín z.s. „B“ – ABC Braník fotbal, z. s. „B5:0(3:0)

STŘELCI: 5. Löwe Martin, 19. Löwe Martin, 24. Kubišta Lukáš, 61. Löwe Martin, 66. Pavel Jakub

Sestava Radotín: Linhart-Kasal,Dlouhý,Tyburec.Lowe,Kotlík,Tokar,Hollý,Kubišta,Pavel,Šatra/Daems,Zvelebil,Klabík,Mezera,Procházka,Tyhschenko

Rozhodčí: Čikara Petr – Hanzlík Matyáš, Hudek Michal.

Trenér Steiner k utkání:Proti mladému, ale dobře kombinujícímu týmu jsme předvedli zodpovědný a organizovaný výkon. Kromě jedné střely jsme soupeře do ničeho nepustili a naopak my jsme předvedli nebývalou produktivitu, snad nám to vydrží i do dalších zápasů.

—————————————————————————————————————

Největší zklamání víkendu je výkon našich starších žáků.Po zimní přípravě v prvním utkání se soupeřem,který byl jednoznačně hratelný předvedli zmatený výkon plný chyb.V prvním poločase se dá ještě trochu hovořit o větší držení míče a aktivitě,ale ve druhém poločase po první polovlastní brance se celý tým rozsypal jak domeček z karet.Situace,kdy my zahráváme roh a za 10 vteřin běží tři hráči na našeho brankáře hovoří za vše.Tenhle nevýkon je k zamyšlení pro celý trenérský štáb této kategorie.

Neděle 26. 3. 2023 16:45

SK Čechie Uhříněves, z.s. – SC Olympia Radotín z.s. 4:1(0:0)

STŘELCI: 56. Valeška Rudolf, 62. Hora Lukáš, 70. Tolar Mikuláš, 75. Tuma Matyáš (pen.) – 73. Bureš Filip

Sestava Radotín:Kázmer-Bureš,Garkisch,Novák,Nedělka,Čurda,Ferko,Krysta,Sládek,Stahl,Šťastný/Štros,Šťastná,Nebřenský,Pýcha.Bek.

Rozhodčí: Růžička Milan