Sobota 18. 3. 2023 10:30

TJ Spoje Praha – SC Olympia Radotín 1:1 (1:0)
Branky: 
45. Horskii – 77. Holouš. ŽK: 42. Tanchyk, 58. Košút – 7. Pivnička, 21. Mašek, 52. Holouš, 87. Bialek. ČK: 87. trenér Valoušek (Radotín). Rozhodčí: Nebáznivý – Stránský, Zelený. Diváků: 50.
Spoje: Dočekal – Bican, Prykhodko, Košút, Havrda – Madej (75. Mushka), Tanchyk (75. Jarovský), Horskii (45. Zhul), Verner, Baisa – Ladra (89. Yanakov). Trenér: Fabio Leggeri.
Radotín: Saladiak – Löffler, Mašek, Suchan – Pivnička (56. Přaslička), Bialek (85. Löwe), Bužík, Sabo (46. Tokar), Doležal – Bureš, Holouš. Trenér: Richard Valoušek.

Richard Valoušek (Radotín): Se vším respektem k soupeři jsme tady ztratili dva body. Jsem pyšný, jak bylo mužstvo na zápas nastaveno, jak plnilo taktické pokyny a bylo schopno především ve druhém poločase soupeře převyšovat, škoda jen nevyužitých šancí. V závěru nám nebyl uznán gól a nebyla v náš prospěch odpískána penalta. Protože jsem to z lavičky viděl stejně jako následně z videa, snažil jsem se na to upozornit rozhodčí. Nechtěl bych tím ale zastínit výkon obou mužstev, která sehrála parádní utkání. Celý zápas doprovázela, i díky našim a domácím divákům včetně pořadatelů, přátelská atmosféra, za to velké díky!

Nejlepší hráč SC Olympia Radotín: Damián Bureš

Neděle 19. 3. 2023 15:00

Tělovýchovná jednota Sokol Bílá Hora – SC Olympia Radotín z.s. „B“ 5:1 (2:1)

STŘELCI: 15. Rákosník Jan, 44. Vochoska Václav, 58. Loskot Jan, 59. Rákosník Jan, 79. Lipan Tomáš – 30. Procházka Petr Bernard

Rozhodčí: Janků Tadeáš – Jarina Martin, Gaži Emil.

RADOTÍN B:Linhart-Přaslička,Zvelebil,Tyburec,Pivnička-Dvořák,Kubišta,Klabík,Šátra,Procházka-Hollý/Bahenský,Kasík,Kotlík,Tyschenko,Mezera,Daems.

Na úzké UMT bylo hned od začátku jasné že se nebude hrát kombinační fotbal,ale bude to boj o každý míč.Aktivita byla hned u domácích,což vyvrcholilo brankou na 1:0 po chybě Linharta.Pak se hra vyrovnala,Radotín si začal zvykat na neobvyklé prostředí a pod dobrém presinku Pivničky Hollý ještě nezakončil,ale Procházka už vyrovnal 1:1.Do konce poločasu už byla lepší naše rezerva,ale bez výrazných šancí,snad mimo neodpískaného pokutového kopu po jasném faulu na Přasličku.Velmi podivně pískající rozhodčí Janků však nenašel odvahu.Tak přišel trest kdy z ojedinělého roku z ničeho domácí skorovali na 2:1.Do druhého poločasu naši hráči vstoupili aktivně,ale opět jen po velké vápno,což opět trestali domácí po rychlém útoku a další chybě Linharta.Tím bylo o zápase rozhodnuto,domácí pak v pohodě kombinovali a dali další branky.Navíc i jim odepřel rozhodčí penaltu po faulu LInharta.

Trenér Steiner k utkání:S druhým celkem tabulky jsme odehráli vyrovnanou první půli. Bohužel jsme si neporadili s jednoduchou hrou domácích, kdy nakopavali dlouhé balóny na své dvoumetrove a mohutné útočníky a dnes nás ani nepodržel brankář. Nezbývá než se oklepat a v sobotu porazit Braník.