Ač panovalo v sobotu v Radotíně mrazivé počasí,výkony našich chlapců zahřáli na duši.Áčko se prezentovalo bojovností,nasazením a zaslouženě svého soupeře přehrálo,skore mohlo být o hodně vyšší.

Béčko prokázalo velký rozdíl kvality proti poslední Písnici a jen střelecká nemohoucnost zabránila dalším brankám s síti soupeře.Dojem kazí zcela zbytečné vyloučení Pavla a některé opravdu zcela jasné brankové šance co jsem neproměnili….

Přesto sobotních 6 bodů potěšilo,příští víkend už to bude dalko,daleko těžší…

SC Olympia Radotín – FC Zličín 2:0 (0:0)
Branky: 57. Bužík, 62. Suchan. ŽK: 67. Pivnička – 45. Kohout, 66. Jiras, 67. Mareš (na lavičce), 81. Bous, 84. Žák, 88. Jákl. Rozhodčí: Stěhule – Borodáč, Marušinová. Diváků: 50.
Radotín: Saladiak – Löffler, Mašek (85. Löwe), Suchan – Pivnička, Bialek (85. Přaslička), Bužík, Sabo, Doležal – Bureš (66. Tokar), Holouš (95. Mezera). Trenér: Richard Valoušek.
Zličín: Hlous – Stýblo, Kučera, Šmalcl, Ondrejka – Hák (64. Merta), Žák, Plánička (64. Jákl), Jiras (80. Bous) – Kohout, Pyšek. Trenér: Zdeněk Kudela.

Ohlasy utkání
Richard Valoušek (Radotín): Kluci šli za vítězstvím od první minuty a zaslouženě se ho dočkali. Soupeři kromě přímého kopu nic nedovolili. Škoda, že jsme se neutrhli střelecky už v prvním poločase, kdy jsme měli tři vyložené šance. Byli jsme trpěliví, a nakonec se dočkali odměny. Zůstáváme pevně nohama na zemi, je to jen střípek toho, co chceme na jaře dokázat. Věřím, že nám předvedená hra i výsledek dodají elán do další náročné práce. Rádi bychom výhru věnovali našemu spoluhráči Radku Janovcovi, který si prochází těžkou nemocí. Drž se, kamaráde!
Zdeněk Kudela (FC Zličín): Přehrál nás soupeř, který je v tabulce předposlední, svým důrazem, chytrostí a nasazením. Celých devadesát minut jsme se z toho nedostali, a to nás ještě v prvním poločase podržel svými zákroky brankář Hlous. Hráli jsme příliš profesorský fotbal bez nasazení a prohráli naprosto zaslouženě. Po celkem dobré přípravě to je pro mě zklamání a věřím, že to napravíme za týden při domácí jarní premiéře.

Nejlepší hráč SC Olympia Radotín: Leo Bužík.
Nejlepší hráč FC Zličín: Vojtěch Hlous.

Kolečko před zápasem..
Naše nová posila Jirka Sabo
Trenér Valoušek porazil „svůj“Zličín
Brankář Zličína předvedl skvělý výkon,ale porážce nezabránil…
1:0 střelec Bužík není vidět…
Suchan ve výskoku a ….
2:0
Je to tam…
Standa Mašek a jeho souboj s páskou…
A je to,dobojováno

Všechny fotografie použity z webu PFS

Sobota 11. 3. 2023 13:30

SC Olympia Radotín z.s. „B“ – Tělovýchovná jednota SOKOL PÍSNICE  3:0(2:0)

STŘELCI: 24. Pavel Jakub, 34. Hollý Dalibor, 70. Hollý Dalibor

Rozhodčí: Marušinová Mária – Borodáč Daniel, Stěhule Borek.

ŽK:Pavel-Chmelík,Bláha ČK:Pavel

Sestava Radotín: Linhart-Bahenský,Přaslička,Zvelebil,Tyburec-Kotlík,Dvořák,Hollý,Kubišta-Pavel,Lowe/Dlouhý,Kotelyuk,Tyschenko,Mezera,Procházka,Daems

Trenér Steiner k utkání:V silné sestavě jsme soupeře k ničemu nepustili a vyhra mohla být výraznější, kdybychom proměnili další 100% šance. Potěší i čisté konto.