SC Olympia Radotín – SK Dolní Chabry 6:0 (2:0)
Branky: 
22. Pivnička, 43. Bužík z penalty, 49. Suchan, 70. Bureš, 81. Holouš, 83. Sabo. ŽK: 61. Bužík, 69. Tokar, 78. Holouš – 31. Jírovec, 41. Matyáš, 42. trenér Vajnar, 63. Kalous. Rozhodčí: Fiala – Eiselt, Sabuka. Diváků: 48.

Sestava Radotín:Saladiak-Přeslička.Bužík,Suchan,Pivnička-Bureš,Sabo,Tokar,Mašek-Lowe,Holouš /Daems,Tyburec,Hollý,Rohovský,Mezera.

V prvním jarním ostrém zápase mladý tým Radotína obstál.Při absenci dvou klíčových hráčů Doležala a Bialka,dostali šanci mladí hráči a svou roli zvládli dobře.Hned ve 2.min.Holouš překopl z kroku branku,ale i pak aktivita byla na kopačkách domácích.Svého soupeře předčili hlavně pohybem,nasazením a hlavně chutí vyhrát.Ve 22.min.sklepl Holouš míč pro Pivničku a ten vymetl pavouky v levé šibenici,které tam přes zimu nechal správce Toman bydlet 1:0.Hosté přidali,ale jediné šance jim vznikaly po nakoplých míčích,kde ještě byla vidět určitá nesehranost obrany.Dokonce zazvonila i tyčka i když jen vnější.Rozhodnutí přišlo na přelomu poločasu.Nejdříve Bužik proměnil penaltu za šlapák na Suchana a hned po změně stran si naskočil Suchan na rohový kop a o tyč zvýšil na 3:0.Tím bylo o zápase rozhodnuto.4:0 Damián Bureš po hezké křižné střele,5:0 Holouš,kdy doslova protlačil míč nadvakrát do branky a byla na něm vidět velká úleva,protože to byla už několikátá šance v utkání.Míč mu před tím vybojoval Lowe skvělým presinkem.No a vše završil na 6:0 Jirka Sabo,který bombou z 25 m prověřil trvanlivost sítě.Krásná střela..Do konce zápasu ještě hosté nastřelili břevno po dobře zahrané standartce,ale Sali měl tyče v sobotu dobře postavené.

Trenér Valoušek k utkání:“Tohle vítěztví může znamenat strašně moc, nebo také vůbec nic.Může nám pomoci a také ublížit.Záleží jen na tom, jak na něj kluci zareagují v dalším týdnu.Pevně věřím, že tým je charakterově správně nastavený a úspěch využije v další poctivé práci a příští týden se popere o první jarní body.“

Další kolo poháru sehrajeme 19.4. doma s Duklou JM

Vítězná kabina…

Náš sobotní soupeř