Trenéři O.Kutina a D.Hruška

1)Jako ve škole od 1 do 5 zhodnoť své družstvo a proč.A nemusí to být jen o výsledkách.

Známka 3
Jako velké plus vidím jednoznačně přístup většiny hráčů. Moc dobře vědí, že nic není zadarmo a také se podle toho chovají. Jsou dobrá parta, bez problémů mezi sebe přijali několik nových hráčů, což v tomto věku nebývá pravidlem.
Velké mínus je naše umístění v tabulce. Proto za 3. Trojka v pololetí by měla být motivací ke zlepšení a já věřím, že se zlepšíme.

2)Co tě během podzimu nejvíc naštvalo a potěšilo?

Potěšil mě, jak už jsem řekl, především přístup kluků. Jak k tréninkům, tak k sobě vzájemně. Hodně se zlepšila komunikace, kluci se vzájemně hecují a motivují. Jádro týmu je dobré, to je základ. Musím také pochválit kapitána a jeho asistenta, chovají se přesně tak jak se od nich očekává a hodně nám tím pomáhají.
Co mě nejvíc naštvalo?
Jednoznačně zápasy, které jsme měli ve svých rukou, ale prohráli jsme. Nejvíce asi zápas s Uhříněvsí, ten mě bude s… ještě hodně dlouho. No nic, radši přejdeme k další otázce…

3)V zimě se pracuje nejvíc,co vše pro své svěřence chystáš?

Musíme se zlepšit celkově pokud chceme uspět. Především budeme pracovat na kombinaci a pohybu bez míče. Tam máme asi největší rezervy. Potom samozřejmě fyzička… klasika během zimní přípravy. Máme domluveno několik přáteláků a turnajů. Chceme připravit tým na jaro po všech stránkách co nejlépe.

4)Na čem je v globálu celého družstva nejvíce pracovat?

Nejvíce musíme pracovat jednoznačně na kombinaci, pohybu bez míče. Chybí nám trpělivost, klid na míči, přesnost přihrávek… Hlavně při do útočné fáze s tím máme problém. Také finální přihrávku a zakončení musíme zlepšit.

5)Úkol pro jarní část zní….

Udržet Pražský přebor!