Pátek 28. 10. 2022 10:15 – Muži A

SC Olympia Radotín – TJ Sokol Královice 1:0 (1:0)
Branka: 12. Suchan. ŽK: 10. Doležal, 56. Bialek, 58. Pavel, 90.+3 Saladiak – 41. A. Krivosheev, 58. Svoboda, 75. Kučera. Rozhodčí: Tikal – Borodáč, Pauer. Diváků: 40.
Radotín: Saladiak – Chaloupka, Suchan, Bialek, Mašek – Pavel – Kubišta (85. Hollý), Doležal, Tokar – Polívka (90.+1 Havlát), Löwe (73. Maruš). Trenér: Richard Valoušek.
Královice: Hubínek – Nevařil (54. Staněk), Chalupa, Lády, Malík – Kučera, Nejeschleba, A. Krivosheev, Vacík, Kučera – Svoboda. Trenér: Jakub Pospíšil.

Ohlasy utkání
Richard Valoušek (Radotín): Bojovný zápas na velmi náročném terénu, který mohl dopadnout jakkoliv. Oba týmy si vypracovaly velké množství šancí, ale buď je zastavila branková konstrukce, nebo brankáři. Škoda, diváci by si zasloužili více gólů, když už nemohli vidět kombinační fotbal. Také jsme hru museli proti našemu přesvědčení zjednodušit. Tahle výhra jde za každým hráčem, který nastoupil, každý na tom měl svou zásluhu. Byl to prostě týmový výkon s trochou potřebného štěstí. Jsem rád, že nám začíná fungovat obranná fáze týmu včetně kvalitních výkonů krajních obránců.
Jakub Pospíšil (Královice): Gratuluji soupeři k vítězství, ke kterému mu pomohlo i trochu štěstíčko. Nebyla nám uznána branka, a také jsme trefovali tyče. Hraje se ovšem na góly – a ten vstřelili po naší chybě domácí, a proto zápas vyhráli. Úroveň hry bohužel ovlivnil špatný terén. Nám teď nezbývá nic jiného, než se připravit na poslední dvě těžká utkání (doma s Duklou a na Zličíně), abychom získali nějaké body, dostali se ke středu tabulky a měli klidnější přezimování.

Nejlepší hráč SC Olympia Radotín: Jakub Pavel

Pátek 28. 10. 2022 13:30 – Muži B

SC Olympia Radotín z.s. „B“ – Tělovýchovná jednota AVIA Čakovice 2:2(2:0)

STŘELCI: 10. Dvořák Matěj, 34. Bahenský Jiří – 66. Maivald Jakub, 78. Maivald Jakub

Rozhodčí: Pauer Matěj – Borodáč Daniel, Tikal Jan.

Neděle 30. 10. 2022 10:00-MPŘ

SC Olympia Radotín z.s. – Tělovýchovná jednota Slovan Bohnice – Praha 8 z.s.2:46

Kluci z naší školičky si zkusili první zápas…

Neděle 30. 10. 2022 12:00 – SPŘ

Tělovýchovná jednota Březiněves – SC Olympia Radotín z.s. 27:3

Trenér Pour k utkání:Březiněves, podle výsledků asi nejsilnější soupeř, což se na hřišti potvrdilo. (Nikdo jim nechyběl a hráli v nejsilnější sestavě). Kvůli spoustě omluvenek na zápas, jsme byli rádi, že jsme vůbec postavili tým.Tady je zase výhoda širší základny. Co se týče samotného utkání, hráli ti co nehrají tak často, někteří i poprvé. Každý odevzdal maximum. Povedlo se nám vypracovat několik šancí a vstřelit 3 góly. Kluci sice byli po zápase zklamaní, ale náladu si vzápětí zlepšili penaltovým rozstřelem. Díky všem i soupeři za fér hru.

Neděle 30. 10. 2022 12:30 – MŽ

SC Olympia Radotín z.s. – FK Řeporyje, z.s. 3:7

STŘELCI: 20. Fafejta Vojtěch, 36. Fafejta Vojtěch, 50. Fafejta Vojtěch – 15. Vancl Filip, 40. Štěpánek Jakub, 10. Vancl Lukáš, 45. Štěpánek Jakub, 55. Sonták Oliver, 60. Sonták Oliver, 69. Lexa Simon

Neděle 30. 10. 2022 14:30 – SŽ

SC Olympia Radotín z.s. – SK Junior Praha 1960,z.s. 3:0(1:0)

STŘELCI: 40. Tsouassa Armel rémy, 52. Šťastný Robert, 70. Bureš Filip

Rozhodčí: Hájek Michal.

Trenér Hruška k utkání:

Sestava:
Kázmer – Bek, Bureš, Brenkuš, Nebřenský – Garkisch, Stahl – R. Šťastný, Čurda, D. Šťastný – Tsouassa
(Nedělka, Sládek, Novák, Prychyna)

Bohužel až v devátém kole Pražského přeboru kluci ukázali, co v nich skutečně je. Zápas pro nezaujatého fanouška asi vcelku nudný, po podzimních prázdninách to z obou stran bylo dost ospalé a bez náboje, ale z pohledu mě jako trenéra musím říct, že takhle dobře, především co do kombinace, jsme ještě nehráli. Před zápasem jsme na kluky apelovali, aby neřešili, jestli je to zápas nebo trénink, protože tíha zápasu, jako něčeho super důležitého, nás očividně v minulosti svazovala. Přitom v týdnu na trénincích to byl kvalitativně úplně jiný tým, ale přišel zápas a my si nedokázali dát 2 přihrávky po zemi za sebou, jako při propadáku na Dukle. Uzpůsobili jsme rozcvičku tomu, co jsme chtěli hrát a ono to přišlo. Od první minuty jsme hráli sebevědomě, odvážně a s chutí. Přízemní kombinace jsme se nebáli ani na vlastní polovině. Bohužel když jsme se ale dostali k bráně soupeře, buď se nám do střelby nechtělo nebo střelu zblokovala obrana hostí. Poločasové skóre 0:0 sice mohlo působit rozpaky, ale na rozdíl od soupeřovy 15 minutové taktické porady v kabině jsme našim svěřencům neměli moc co říkat, snad jen za zmínku stojí pokyn: ,,Střílejte!“ To si hned vzal k srdci Tsouassa, který ve 40. minutě první prudčí střelou na bránu poprvé rozvlnil síť. Poté svou chvíli slávy v útoku chytil za pačesy Bureš, který nejprve silou vůle protlačil míč před prázdnou bránu na R. Šťastného a následně silou ještě větší vůle dokonce sám po rohu skóroval. Soupeř sice statečně vzdoroval, ale narážel hned na 2 naše zdi: výborně hrajícího stopera Brenkuše a když už něco prošlo, celé to vzadu kryl jistý Kázmer v brance.
Kdybychom takhle hráli každý zápas, věřím, že se v tabulce pohybujeme úplně někde jinde, ale na ,,kdyby“ se nehraje. Jsme v nějakém procesu a já jsem rád, že si po tomto zápase můžeme konečně s čistou hlavou říct, že naše cesta je správná. Nyní je potřeba to potvrdit příští víkend na půdě Motorletu.

Neděle 30. 10. 2022 14:30 Dorost

TJ Slavoj Suchdol, z.s. – SC Olympia Radotín z.s. 6:0(3:0)

STŘELCI: 1. Zitta Tomáš, 31. Zitta Tomáš (pen.), 35. Zitta Tomáš, 51. Zárybnický Jan, 82. Meech-Tatić Rade, 89. Kučera David

Rozhodčí: Myška Matěj.