Poháry nemají svou logiku a proto přicházejí překvapení.A jsme moc rádi že se o to starají naše družstva mládeže.Velké blahopřání jak dorostu,tak starším žákům…

21. 9. 2022 16:30

POHÁR DOROST (2.KOLO)

SC Olympia Radotín z.s. – Sportovní klub Zbraslav 5:3(3:2)

STŘELCI: 14. Procházka Petr Bernard, 25. Kotelyuk Daniel (pen.), 28. Mezera Vojtěch, 48. Mezera Vojtěch, 70. Vejvoda Tomáš (vl.) – 2. Bydžovský Adam, 34. Hradecký Filip, 60. Váňa Sedrik

Rozhodčí: Blížil Josef.

Sestava:Bánský-Vojta,Zvelebil,Slavíček,Sedláček,Procházka,Klusáček,Mezera,Šatra,Kotelyuk,Malý/Hendrych,Bek,Žilina,Cvrček,Kněžour,Duroň,Dudka

Trenér Steiner k utkání:Zasloužená vyhra s oslabeným soupeřem, kdybychom proměnili dalši šance, tak rozdíl mohl být větší. Chvílemi jsme předváděli hru, kterou bychom se chtěli prezentovat, ale pořád je na čem pracovat a není toho málo.

21. 9. 2022 16:30

POHÁR ŽÁCI (2.KOLO)

AFK Slavoj Podolí Praha, z.s. – SC Olympia Radotín z.s. 1:2(0:1)

STŘELCI: 68. Pazourek Tomáš – 5. Nagy Matyáš (vl.), 60. Šťastný Dominik

Rozhodčí:Janšta Michal

Sestava:Kázmer-Garkisch,Bureš,Bek,Čurda,Nebřenský,Knotek,Nedělka,Stahl,Šťastný,Remy/Popyk,Śtros,Krista,Novák

Trenér Kutina k utkání:

Do zápasu jsme šli v trochu jiné sestavě, než jsme stanovili na pondělním tréninku. V den zápasu onemocněli oba stopeři Brenky a Sláďa, takže bylo nutné improvizovat. Zastoupili je Rémy a Burák a zvládli to velmi dobře, hlavně ve vypjatém závěru utkání kluky podrželi 💪👍.
Začali jsme opět aktivně, což se vyplatilo a v páté minutě jsme se ujali vedení. Zbytek poločasu a první polovina druhého byl o bojovnosti, ale také o chybách a nepřesnostech.
Stoupala nervozita, začaly přibývat souboje a hlavně emoce. Závěr vyrovnaného zápasu jak má být. Soupeř byl na dobré úrovni a chtěl se rvát o výhru až dokonce.Chování některých rodičů kazilo dojem z dobrého zápasu.
Naši kluci to ustáli, je to taky zkušenost😬…
V 60. minutě svým prvním gólem v dresu Radotína zvýšil na 2:0 Dominik Šťastný 👏. V samém závěru soupeř snížil na konečných 2:1.
Postup a hlavně důležitá výhra po dvou smolných porážkách 💪⚽😎.