Naše Áčko předvedlo další bojovný výkon,tentokrát podpořený i střelbou a rezerva Motorletu si odvezla do Jinonic pět branek.V neúplné tabulce Radotín poskočil na 10.místo,ale všichni víme že tohle jen jen další malý krůček na naší cestě…

SC Olympia Radotín – FK Motorlet Praha B 5:2 (3:0)
Branky: 9. a 24. Bužík, 31. Doležal, 56. Císařovský, 75. Kubišta – 60. Fleišman, 70. Dascal. ŽK: 64. Bialek – 64. Nátr. Rozhodčí: Kučera – Zima, Šimák. Diváků: 60.
Radotín: Saladiak – Suchan, Svoboda, Bialek (67. Löwe), Pivnička – Chaloupka, Mašek (51. Tvrdý), Císařovský (67. Pázler) – Tokar (51. Kubišta), Bužík (76. Maruš), Doležal. Trenér: Richard Valoušek.
Motorlet B: Hlous – Rossmann (32. Matějíček), Žižka, Ambadu (75. Alahmary), Nátr – Hrabina (32. Čuba), Weis (46. Dascal), Dvořáček, Pokorný, Fleišman – Čipera (57. Ruda). Trenér: Jan Rajnoch.

Ohlasy utkání
Richard Valoušek (Radotín): Kluci v tréninku poctivě makají a tohle je odměna. Za stavu 4:0 jsme měli stoprocentní šanci, kterou jsme neproměnili a z brejku inkasovali. Pak jsme zažívali horké chvilky, najednou byla mladá sestava hostů všude. Až branka na 5:2 nás uklidnila. Klobouk dolů před Motorletem, který nám to nedal zadarmo a kluci museli makat až do konečného hvizdu. To byl pro nás nejlepší možný trénink do dalších zápasů. A proč nehrál Lukáš Kubišta? On určitě patří do základní sestavy, ale nepřišel tento týden ani na jeden trénink, a tak byl mezi náhradníky. Věřím, že je to signál do kabiny, že bez tréninku to nepůjde. Pokud chceme hrát náročný fotbal, presovat, útočit a bavit lidi, trénovat musíme. Jeho místo zabral mladý Myron Tokar, který hrál svůj první přeborový zápas v životě a uvedl se dvěma asistencemi. Tohle mě baví, takhle se říká o sestavu. Jedině společná dřina, pokora a zdravé odhodlání nás bude postupně posouvat vpřed.
Jan Rajnoch (Motorlet B): Jedním slovem ostuda. Za celou dobu, co trénuji rezervu mužů, jsem takovýto výkon nezažil. Soupeř hrál jednoduchý fotbal, hlavně s velkou chutí, což jim stačilo. Nerozumím některým mým hráčům, co tady předvedli, takto se prostě dospělý fotbal hrát nedá. Máme několik tutovek a nedokážeme je proměnit, což je pro mě stejné jako obdržená laciná branka. Musím z toho vyvodit nějaké důsledky. Start do soutěže se nám nepovedl, když jsme porazili jen oslabené Královice. Soupeři samozřejmě gratuluji k zaslouženému vítězství.

Nejlepší hráč SC Olympia Radotín: Emil Chaloupka
Nejlepší hráč FK Motorlet Praha B: Alexadru Dascal