Máme za sebou první plnohodnotný víkend, tedy včetně zápasů mládeže.Už v pátek smolně prohrála o branku naše SPŘ, ale kluci zaslouží pochvalu za bojovnost a trenéři za to že nechávají hrát všechny hráče.V sobotu ve veledůležitém utkání naši A muži prolomili prokletí a ve vyrovnaném zápase udolali rezervu Viktorky Žižkov.Béčko mělo těžkého soupeře a drželo krok dlouho,ale nakonec favoritovi ze Spojů B podlehlo.Krásnou brankou se blýskl navrátilec do sestavy Moni.Odpoledne završili naši SŽ jasnou výhrou na ČAFC.V neděli už to tak slavné nebylo,kdy jak MŽ, tak náš nový dorost ve svých úvodních zápasech prohráli.Naopak MPŘ vez výhru a krásných nastřílených 25 branek do sítě soupeře…

Pátek 2. 9. 2022 18:00 SPŘ

SC Olympia Radotín z.s. – TJ Sokol Řepy, z.s. 9:10

Stehlík-Dudik,Hrabě,Klabík,Mašek,Budzák,Mašek,Pour,Slavotínek,Vlček,Ulehla,Popelíková.

Trenér Pour k utkání:První ostrý zápas sezóny a hned takové drama. Utkání bylo vyrovnané. Rozhodlo se až v samotném závěru. Prohra našeho týmu 9:10. Novicové z mladší přípravky hráli skvěle a starší kluci musejí přidat, jak v zápasech tak hlavně v tréninku. Hlavy nahoru jede se dál.

Sobota 3. 9. 2022 10:15 MUŽI A

SC Olympia Radotín – FK Viktoria Žižkov B 1:0 (0:0)
Branka: 83. Kubišta. ŽK: 50. Bužík, 65. Císařovský, 90.+3 Saladiak – 64. Šandera. Rozhodčí: Tikal – Štěrba, Kortanová. Diváků: 50.
Radotín: Saladiak – Suchan, Svoboda, Bialek (68. Tvrdý), Pivnička – Chaloupka, Mašek (84. Kotlík), Pavel (46. Císařovský) – Doležal (90.+1 Kotelyuk), Bužík (68. Löwe), Kubišta. Trenér: Richard Valoušek.
Žižkov B: Slanina – Trávníček, Pek, P. Vlček, Jankovský – Kabancov, Král, Šandera, V. Vlček (62. Muška) – M. Vlček (78. Barratt), Cuc. Trenér: Daniel Veselý.

Ohlasy utkání
Richard Valoušek (Radotín): Tohle vítězství patří hlavně hráčům. Ti dokázali během tří tréninků nasát mé herní představy, vysoko, a hlavně kompaktně napadali, a zamezili posílené a kvalitní sestavě Žižkova snadno kombinovat. Tím, že hosté byli při rozehrávce neustále pod tlakem, si nevytvářeli šance ani tlak. Cením si nuly vzadu, precizně odbráněných standardek a dřiny, kterou kluci do zápasu dali. Vyzdvihl bych taky Saliho v bráně, který včasným vyběhnutím zamezil dvěma únikům hostů, i to byl klíč k úspěchu. Jako kabina věnujeme výhru Kubovi Pavlovi, který se bohužel v prvním poločase vážně zranil a minimálně šest týdnů nám bude chybět.
Daniel Veselý (Žižkov B): Vypracovali jsme si několik brankových příležitostí, bohužel jsme je neproměnili. Ve druhém poločase soupeř z ojedinělého útoku dokázal skórovat a my jsme pak ani v posledních minutách nedokázali vstřelit branku, abychom si odvezli alespoň remízu. Prohráli jsme, i takový umí být fotbal.

Nejlepší hráč SC Olympia Radotín: František Pivnička
Nejlepší hráč FK Viktoria Žižkov B: Martin Cuc

Sobota 3. 9. 2022 13:30 MUŽI B

SC Olympia Radotín z.s. „B“ – Tělovýchovná jednota Spoje Praha „B“ 1:4(0:1)

STŘELCI: 89. Moni Martin – 8. Tanchyk Dmytrii, 62. Voves David, 70. Yanakov Ivan, 77. Yanakov Ivan

Bužík(Radotín) neproměnil pokutový kop

Rozhodčí: Kortanová Marie – Štěrba Michal, Tikal Jan.

Sobota 3. 9. 2022 15:30

ČAFC Praha z.s. – SC Olympia Radotín z.s. 0:6(0:2)

STŘELCI: 2. Knotek Matyáš, 23. Brenkuš Jan, 48. Nebřenský Jiří, 50. Tsouassa Armel rémy, 67. Garkisch Michal, 70. Kázmer David (pen.)

Rozhodčí: Hanzlík Matyáš.

Trenér Kutina k utkání:V první ostré zkoušce po vydařené letní přípravě naši borci obstáli na výbornou. Samozřejmě máme před sebou hodně práce, kádr posílilo několik nových hráčů, pracujeme na změně herního systému atd.. Chce to nějaký čas, ale s Davidem víme, že výsledky přijdou. Dnes to bylo hlavně o bojovnosti a soudržnosti .To je základ úspěchu, bez toho to nejde. Kluci bojovali jeden za druhého, za nás trenéry a hlavně za svůj tým… Za Radotín. Jasným důkazem je šest gólů a šest střelců! Velkou pochvalu si zaslouží Burák, kapitán jak má být 👍. A Kazmy, naše jistota v bráně (první vychytaná nula 💪). Děkujeme klukům za super výkon, rodičům za podporu a jedeme dál 😎.

Neděle 4. 9. 2022 09:00

FOTBALOVÝ KLUB FC ZLIČÍN „B“ – SC Olympia Radotín z.s. 8:2(7:1)

STŘELCI: 7. Sellák Vlastimil, 10. Lefnar Filip, 18. Lefnar Filip, 28. Lefnar Filip, 14. Korynta David, 31. Pleva Jonáš, 34. Martínek Václav, 63. Lefnar Filip – 26. Duda Maxmilián, 39. Zimanzl Tobiáš

Rozhodčí: Kolář Radek.

Hodnocení trenéra Všetečky:V neděli jsme odehráli první mistrovské utkání se Zličínem. I přes prohru, kluci zaslouží velkou pochvalu za svou snahu a bojovnost. Jednou z našich nevýhod byla nízká účast kluků, na které je nutné do budoucna zapracovat.

Neděle 4. 9. 2022 14:30 Dorost

Fotbalový klub Čechie Dubeč, z.s. – SC Olympia Radotín z.s. 2:0(0:0)

STŘELCI: 47. Poborský František, 90. Poborský František

ČK:36.Matoušek-44.Mezera

Rozhodčí: Stojanov Viktor.

Neděle 4. 9. 2022 17:00 MPŘ

SK VIKTORIA ŠTĚRBOHOLY – SC Olympia Radotín z.s.15:25(4:8)

Trenér Vlček k utkání:V neděli odpoledne odehrála MP první mistrovské utkání na hřišti Štěrbohol a po velmi hezkém výkonu vyhrála. Kluci krásné kličkovali, bojovali a všichni jsme si to užili