Tento víkend začala sezona 2022/23 prvním kolem Pražského přeboru.

Sobota 6. 8. 2022 10:15

SC Olympia Radotín – FK Dukla Jižní Město 1:5 (1:1)
Branky: 37. Pázler – 29., 64. a 72. Kotlík, 90. Petrák, 90.+1 Trávník. ŽK: 43. Doležal, 75. Bialek, 82. Louda(trenér), 90. Bužík – 68. Bureš, 81. Brabenec. Rozhodčí: Šmakal – Vítek, Vondráček. Diváků: 65.
Radotín: Saladiak – Chaloupka, Svoboda, Bialek, Pivnička – Kubišta, Doležal, Pavel (82. Löwe), Bužík – Císařovský, Pázler. Trenér: Jaroslav Louda.
Dukla JM: Buchlák – Solař, Inneman, Markuzi, Gill (66. Bureš) – Beneš (80. Březina), Petrák, Farkaš – Brabenec (90. Tran Khac), Kotlík (90. Benazouz Zi), Trávník. Trenér: Josef Světlík.

Ohlasy utkání
Jaroslav Louda (Radotín): Z mého pohledu je to pro nás až příliš krutý výsledek. Do 70. minuty to byl naprosto vyrovnaný zápas, který rozhodl X-faktor v podobě Pana střelce Kotlíka. V závěrečné čtvrthodině jsme již odpadli a hosté na trávníku dominovali.
Josef Světlík (Dukla JM): Byl to typický zápas na úvod mistrovské soutěže. Na můj vkus bylo k vidění mnoho nepřesností. I když jsme se dostali do vedení, tak soupeř vyrovnal z první vážné střely. Během přestávky jsme si něco řekli, a také něco změnili. Věděli jsme, že vyšší kvalita je na naší straně a je to jen o trpělivosti. Posledních dvacet minut byl na hřišti již jen jeden tým.

 

Naše Áčko předvedlo výkon za který se nemusí stydět a kdyby za stavu 1:1 Císařavský,nebo Doležal využili své šance,asi by utkání dopadlo jinak.Ale na kdyby se nehraje…K zamyšlení je naopak vypuštěný konec zápasu,který devalvoval jinak pozitivní projev nově se tvořícího týmu.

 

Sobota 6. 8. 2022 13:30

SC Olympia Radotín z.s. „B“ – FOTBALOVÝ KLUB FC ZLIČÍN „B“ 2:2(0:0)

Rozhodčí: Vondráček Adam – Vítek Matouš, Šmakal Martin.

STŘELCI: 86. Maruš Štěpán, 87. Bahenský Jiří – 69. Šindelář Jan, 65. Šindelář Jan

Sestava:Linhart – Klíma,Kotlík,Dlouhý,Havlát,Šatra,Klabík,Tvrdý,Mašek,Hollý,Maruš,Lowe/Daems,Bahenský,Dlouhý,Bužík,Dvořák.

Trenér Steiner k utkání:Po vcelku dobré první půli, kdy jsme neproměnili tři vyložené šance, jsme v druhém poločase podali tragicky výkon a nabídli soupeři dva góly. V posledních 10 minutách jsme se probrali a zachránili remízu.