Mladší přípravka

Pátek 22. 4. 2022 18:00 SC Olympia Radotín z.s. – FK Sparta Košíře, z.s. 11:15(6:7)

Starší přípravka

Sobota 23. 4. 2022 10:00 SC Olympia Radotín z.s. – Tělovýchovná jednota Sokol Lochkov 2:5(1:3)

SESTAVA:Stehlík,Bednář,Mašek A.Mašek D.,Rytíř,Vlček,Pour,Hrabě,Krysta,Popelíková

K zápasu se vyjádřil p.Pour:Zápas s Lochkovem se nevydařil jak herně ani výsledkově. Soupeř byl od začátku zápasu aktivnější. Po našich chybách se rychle ujal vedení. Kluci se obtížně prosazovali, a i když si ojediněle vypracovali slušnou šanci, né a né se prosadit. Soupeř se ze svých šancí bohužel nemýlil a postupně zvyšoval skóre na 4:0. Až ve druhé části zápasu kluci přepli na vyšší rychlostní stupeň převzali iniciativu a dali 2 branky naděje. Na víc už nebyl čas. Soupeř ještě v závěru z brejku ztvrdil vedení na 5:2.

Mladší žáci

Sobota 23. 4. 2022 12:00 SC Olympia Radotín z.s. – ČAFC Praha z.s. 1:10(0:4)

STŘELCI: 69. Mellion Dominik – 2. Vorobev Mark, 11. Vytiska Teodor, 33. Vodvářka Jakub, 35. Vorobev Mark, 41. Vodvářka Jakub, 55. Vorobev Mark, 59. Kopecký Šimon, 60. Kopecký Šimon, 62. Kopecký Šimon, 66. Huček Václav

SESTAVA:Štros,Englander,Ježek,Doubek,Havránek,Mellion,Popyk,Zimanzl,Pour,Soural.

Trenér Přívrastký k utkání:Další zápas a znova velmi silný a kvalitní soupeř proti nám. I přes to jsme chtěli navázat na týmový a bojovný výkon z minulého zápasu. To se nám bohužel vůbec nepodařilo a soupeři jsme zápas svým výkonem a chybami dost ulehčili. Celý zápas nám chyběl pohyb a důraz v osobních soubojích. Zároveň kluci neplnili taktické pokyny, díky čemuž jsme soupeři minimálně 5 gólů doslova darovali a nechali zápas rozhodnout. Je to pro nás všechny velké ponaučení do dalších zápasů, že takhle určitě hrát nemůžeme ať je soupeř jakýkoliv.

Starší žáci

Neděle 24. 4. 2022 14:45 SC Olympia Radotín z.s. – SK Ďáblice z.s. 0:1(0:1)

STŘELCI: 4. Sova Tadeáš Rozhodčí: Hudek Michal.

SESTAVA:Kázmer-Vojta,Kučera,Soural.Garkisch,Dudka,Sedláček,Bureš,Tsoussa,Mellion,Faltýnek/Čurda,Štross,Hendrych,Nebřenský,Stahl,Hlavenka.

Muži 1 B/A

Neděle 24. 4. 2022 17:00 TJ Sokol Řepy, z.s. – SC Olympia Radotín z.s. „B“ 8:0(6:0)

ŘEPY T.  Rozhodčí: Fiala František – Tvrz David, Irak Atilla Özer. Delegát: Kutil Ivan.

STŘELCI: 4. Poberezhnyi Yaroslav, 9. Klíma Lukáš, 1. Koblic Milan, 33. Klíma Lukáš, 39. Poberezhnyi Yaroslav, 41. Poberezhnyi Yaroslav, 56. Kisza Ondřej, 86. Roško Andrij

Sestava:Steiner-Klíma,Kotlík,Tyburec,Šatra,Řehák,Dvořák,Přívratský,Yarema,Dvořák D.,Bahenský.

Trenér Steiner k utkání:Ostuda celého klubu, abychom se scházeli na zápasy ve 12, bez brankáře, před zápasem řešili kdo bude chytat, kdo bude vedoucí mužstva. Dostavali 7, 8 gólů. Ať se vedení klubu rozhodne zda má smysl přihlašovat další ročník.

Muži Pražský přebor

Neděle 24. 4. 2022 17:00 SK Třeboradice z.s. – SC Olympia Radotín z.s.

Branky: 18. Polívka, 71. D. Hruška, 72. Viktorin – 51. Bužík. ŽK: 52. Viktorin, 52. Chaloupka, 83. F. Hruška – 65. Pivnička. Rozhodčí: Hruška – Tikal, Šaróka. Diváků: 30.
Třeboradice: Prebsl – Chaloupka, Svoboda, P. Červenka, D. Hruška – F. Hruška, Jung (67. Ciolek), Klouček (73. Šťovíček), Hájek – Polívka, Viktorin (86. J. Pařízek). Trenér: Jan Novák.
Radotín: Saladiak – Havlát (25. Dlouhý), Bužík, Tvrdý, Pivnička – Doležal, Císařovský, Kubišta, Bureš (77. Mašek) – Louda (67. Kulíšek) – Maruš. Trenér: Jaroslav Louda.

Jaroslav Louda (Radotín): „Tahle porážka nás hodně bolí, protože jsme zápas vůbec nezvládli. Připravovali jsme se na to, že na nás Třeboradice vlétnou, že se budou snažit s průběhem sezony ještě něco udělat. Chtěli jsme být na to připravení, ale inkasovali jsme. Přesto jsme dokázali vyrovnat. Měl to být impulz, abychom zápas otočili, bohužel se to nestalo a dostali jsme druhý gól. Pak už se to otevřelo, chtěli jsme s výsledkem něco udělat, ale bohužel se nestalo. Dostali jsme ještě jeden gól. Narážíme na naši starou bolest – tou je neproměňování šancí a bohužel, zranění hráči se přes týden připraví akorát na ten víkendový zápas a v týdnu netrénují. To se musí odrazit na výkonu. Za sebe můžu říct, že kdybychom tenhle zápas zvládli a za týden vyhráli doma s Újezdem nad Lesy, tak bych byl poměrně v klidu. Ale my jsme prohráli a je to pro mě zdvižený varovný prst, abychom si nemysleli, že je něco hotového.“

Mladší dorost

Neděle 24. 4. 2022 17:00 „Fotbalová akademie Praha“ z.s. – SC Olympia Radotín z.s. 3:1(1:0)

STŘELCI: 24. Pospíšil Vojtěch (pen.), 60. Sakiev Marat, 63. Sakiev Marat – 49. Kotnauer A

Rozhodčí: Kortanová Marie.

SESTAVA:Bláha-Kozák,Velebil,Veselý.Bek,Holman,Cvrček,Růžička,Mezera,Jarmoljev,Kotnauer/Císařovský,Klusáček,Kněžour,Matoušek.

Trenér Janovec k utkání:Prohra 3-1 s posledním. Černá neděle. Klukům dneska bohužel nevyšlo skoro nic. Golovky byli ale nic z toho. I takové zápasy se bohužel stávají. Hlavy nahoru.