Mladší dorost

Čechie Uhřiněves – SC Olympia Radotín 1:2 (0:0)

STŘELCI: 42. Ledvinka Adam – 65. Klusáček Tomáš, 75. Růžička Petr

Trenér Janovec k utkání:V první půli se hrálo převážně na půli soupeře. Nicméně jeho brejky byly nepříjemné. Měli jsme několik šanci ale bohužel nic z toho. Druhou půli jsme udělali několik chyb v nové složené dvojici. A soupeř trestal. 1:0 jsme prohrávali. Kluky to ale nakoplo, přidali v soubojích a hru jsme ovládli. Dva góly do sítě soupeře uzavřeli vydařenou druhou půli. Spokojenost s výsledkem ano. S hrou už o trochu méně.

Mladší dorost vyhrál v Uhřiněvsi
Mladší dorost vyhrál v Uhřiněvsi II

Starší žáci

SC Olympia Radotín – ČAFC Praha 2:0(0:0)

STŘELCI: 23. Hendrych Filip, 31. Garkisch Michal

Trenér Eisman k utkání:

V druhém kole jsme se utkali s týmem ČAFC. Na podzim jsme u nich prohráli smolné 2:3 a proto jsme chtěli na jaře vyhrát.
Zapas byl z naši stránky velmi slabý. Hráči neplnili svoje úlohy a to co jsme si řekli. Na tento zapas budeme chtít co nejdříve zapomenout a soustředit se na další utkání.Naštěstí jsme doslova vybojovali výhru 2:0.

Mladší žáci

SC Olympia Radotín – SC XAVEROV HORNÍ POČERNICE „B“ 1:6(0:3)

STŘELCI: 65. Fafejta Vojtěch – 20. Kmenta Alex Leo, 25. Kmenta Alex Leo, 32. Suchý Martin, 36. Olách Michal, 42. Furinda Samuel, 55. Sviták Filip

Trenér Přívratský k utkání:Do dalšího jarního zápasu, jsme šli opět v hodně oslabené a slepované sestavě. Kluci v něm podali dobrý týmový výkon a svou bojovností se srdnatě prali se starším a fotbalově kvalitnějším soupeřem, který sice měl po většinu času herní převahu a šance, při kterých jsme měli i štěstí, ale nedokázal nás nijak zlomit a proto jsme naprosto zaslouženě mohli skórovat i my. Zápas nám přinesl spoustu poznatků do další práce.

Starší přípravka

1999 Praha – SC Olympia Radotín 1:22(0:12)

Trenér Pour k utkání:Kluci si připsali další výhru, tentokrát 22:1. Od začátku zápasu zatlačili soupeře na jeho polovinu. Byli aktivní a snažili se o střelbu. Výborně fungovala střední záloha. Soupeř hrozil prakticky jen z brejků. I přes vysokou výhru je stále co zlepšovat.

Mladší přípravka

SC Olympia Radotín – TJ Ruzyně 6:8 (3:3)

Vyjádření trenéra přineseme později…