Radotín – Újezd Praha 4 0:3 (0:1)
Branky: 35. Jankú, 50. Vrabec, 87. Doležel. V 38. minutě neproměnil Vrabec (Újezd P4) penaltu. ŽK: 21. Louda (Radotín). Rozhodčí: Tikal – Kohout, Nebáznivý. Diváků: 50.
Radotín: Saladiak – Pavel, Tvrdý, Steiner (89. Přívratský), Pivnička, – Dlouhý (73. Kotlík), Kubišta, Mašek (84. Yarema), Louda ml. (60. Klíma) – Bužík, Šatra. Trenér: Richard Bogdanov.
Újezd Praha 4: Bojčuk – Řezníček (76. Jůzek), Malčánek, Jackl, Valeš – Tomaides (64. Novák), Vrabec, Štefan (54. Špaček), Kaiser – Jankú, Doležel (89. Navrátil). Trenér: Karel Jeřábek.

Hlasy trenérů
Richard Bogdanov (Radotín):
 „My jsme hráli maximum toho, co jsme mohli, chybělo nám sedm hráčů základu. Ať z takových, nebo makových důvodů. Na naší hře to prostě muselo být vidět. Prohráli jsme zaslouženě.“
Karel Jeřábek (Újezd Praha 4): „Byl to náš první zápas na trávě. A podle toho se první poločas odvíjel náš výkon. Soupeř byl hodně oslabený, ale i přesto mohl v prvním poločase skórovat, kdy nás podržel brankář Bojčuk. Podařilo se nám skórovat a v prvním poločase jsme ještě neproměnili penaltu. Druhá půle už z naší strany byla lepší, druhým gólem jsme se uklidnili, pak už se to jen dohrávalo. Pro nás je důležitých ještě jedenáct kol, to příští s Duklou bude důležité, ale ne rozhodující. Myslím, že přijde hodně lidí.”

Zdroj:PFS

SC Olympia Radotín „B“ – TJ SOKOL PÍSNICE

Rozhodčí: Císař Lukáš – Lukáš Pavel, Zatkal Dalibor DS: Buřil Zdeněk

STŘELCI: 61. Kubišta Lukáš

20 diváků

Trenér Steiner k utkání:Po nepříliš pohledném utkání bereme důležité tři body. Hráči zaslouží pochvalu za bojovnost a trpělivost, vytknout jim musím mezihru se spoustou pokažených přihrávek a dlouhodobou slabost Radotína v proměnovani šancí.