SC Olympia Radotín – SK Libuš 838 4:6 (1:1)

20 diváků | Rozhodčí: Hudek Michal

ČK:Bláha Tomáš – Radotín

STŘELCI: 34. Kozák Alexandr, 50. Duroň Alexandr, 49. Mezera Vojtěch, 67. Mezera Vojtěch – 20. Sandanus Max, 72. Pištora Maxmilián, 73. Pištora Maxmilián, 59. Kutheil David, 70. Kutheil David, 80. Sandanus Max (pen.)

Trenér Janovec k utkání:Naši kluci se soupeře nezalekli a od prvních minut hráli vyrovnanou partií. Minulý rok jsme si odvezli 5:0 z Libuše. Dnes tomu nic nenapovidalo. Soupeř byl asi v první půli lepší, ale ne o tolik. Vstřelil první gól ale mi dokázali z 30 m střelou srovnat skóre. Druhá půle byla přestřelka pro diváky. Vedli jsme 3:1 , ale bohužel po dvouch akci soupeř vyrovnal . Poté přišlo vyloučení našeho brankáře . I v deseti jsme dokázali dát na 4:3. Bohužel soupeř opět srovnal z penalty a přidal ještě dva góly. Kluci odmakali celý zápas. Bylo se na co dívat. Zasloužená by byla remíza. No nic, za týden se hraje zas.

SK Čechie Uhříněves – SC Olympia Radotín 0:7(0:4)

STŘELCI: 2. Vojta Jonáš, 21. Garkisch Michal, 34. Vojta Jonáš, 17. Stárka Petr (vl.), 50. Bureš Filip, 55. Sedláček Pavel, 70. Vojta Jonáš

30 diváků | Rozhodčí: Chrenko Pavel

Trenée Eisman k utkání:

V prvním kole jarní části jsme vyrazily na zapas proti Sk Čechie Uhrineves.Na zapas jsme byli připraveni jak fyzicky, tak mentálně. V zápase jsme hrali přesně co jsme chtěli. Cely tým odvážel maximum a diky tomu jsme si odvezli i výhru 7:0. Pochvala celému týmu.

FK Újezd nad Lesy – SC Olympia Radotín 4:4 (1:3)

STŘELCI: 21. Herčík Jan, 40. Hladík Tadeáš, 52. Ryzner Alex, 69. Třasák Jan – 12. Popyk Mikhail (pen.), 21. Doubek Antonín, 28. Doubek Antonín, 63. Doubek Antonín

Trenér Kutina k utkání:Do prvního utkání jarní části sezóny naši borci nastoupili oslabení o několik hráčů základní sestavy.
Přesto se kluci hecli a první poločas byl jednoznačně v naší režii (3:1).V druhém poločase jsme trochu polevili, soupeř toho využil a srovnal na 3:3. Krátce na to po povedené kombinaci vedeme 4:3. Těsně před koncem soupeř vyrovnal na 4:4.Vyrovnaný zápas s kvalitním soupeřem

TJ Sokol Lysolaje, z.s. – SC Olympia Radotín z.s. 0:16(0:8)

50 diváků | Rozhodčí: Růžička Milan

Trenér Pour k utkání:První zápas starší přípravky v jarní části byl vítězný (oficiálně 16:0). Kluci dobře dodržovali trenérské pokyny. Dařila se rozehrávka od brány. Výborně pracovali krajní obránci, roztahovali hru a snažili se přihrávat do kombinace. Částečně se podařilo přenést do zápasu rozehrávky rohů z tréninku. Z rozehrávky rohů padly 3 góly. Soupeř měl prakticky jen jednu vyloženou šanci, kterou včasným vyběhnutím zlikvidoval gólman. Kluci odehráli velmi slušný zápas, bylo na nich vidět zdravé nadšení pro hru. Škoda jen neproměňování šancí.