Uhelné sklady – Radotín 0:3 (0:1)
Branky: 7. Doležal, 90.+1 Dlouhý, 90.+4 Kubišta. ŽK: 36. Begovič, 58. Belán, 90.+4 Borský – 33. Doležal, 40. Maruš, 70. Bužík, 90.+3 Steiner. ČK: 45.+1 Maruš (Radotín). Rozhodčí: Zima – Popelka, Tvrz. Diváků: 50.
Uhelné sklady: Borský – Valero (46. Šafránek), Ramba (71. Šístek), Sainer, Zilvar – Belán, Holouš, Koc, Ribeiro (73. Stolfa) – Begovič, V. Klán. Trenér: Zdeněk Šenkeřík.
Radotín: Saladiak – Pavel, Tvrdý, Pivnička, Havlát – Bureš (6. Dlouhý), Kubišta, Maruš, Louda ml. (87. Steiner) – Bužík, Doležal (66. Šatra). Trenér: Jaroslav Louda.

Hlasy trenérů
Zdeněk Šenkeřík (Uhelné sklady):
 „V první řadě jsme dostali rychlou úvodní branku. Pak jsme celou druhou půli hráli proti deseti a hra byla plně v naší režii. V závěru jsme dostali dva góly, když už jsme to hráli na dva – tři obránce. Ve druhé půli jsme je dostali pod tlak, oni v tom desetičlenném bloku stáli na vlastní polovině. Za celý zápas byli třikrát za půlkou a dali nám tři góly. Soupeři gratuluji, jak to utkání zvládl takticky. Na něco jsme se připravovali a pak po ztrátě balonu a lehkovážné chybě dostaneme rychlý gól. To nakonec rozhodlo. Už asi nemáme co ztratit.”
Jaroslav Louda (Radotín): „Vyrovnaný poločas, my byli šťastnější o ten vstřelený gól. Pak bohužel přišlo vyloučení v závěru půle. Od toho se odrazila taktika do druhé půle. Byli jsme zalezlí a čekali jsme na brejky. Uhelné sklady do nás bušily, my jsme čekali na své příležitosti a v nastavení to nakonec rozhodli. Vážím si přístupu hráčů, že do puntíku plnili to, co jsme si do druhého poločasu v oslabení řekli.“

Zdroj:PFS