Nejlepší zápas této sezóny se z naší strany zrodil v sobotu. Totální destrukce zkušeného soupeře z Královic překvapila zřejmě všechny přítomné. Rezerva naopak i ve velice kvalitní sestavě brala pouze bod proti Čakovicím.

OLYMPIA RADOTÍN [6:0] KRÁLOVICE

Očekával se vyrovnaný zápas. O to více tým povzbudil hned úvod utkání, kdy se po kombinaci s Císařovským dostal do šance Doležal a střelou pod břevno nedal brankáři šanci. A jeste veseleji bylo pár minut na to, kdy po centru prošel míč až na vápno a superstřelec František Pivnička, povzbuzen zájmem médií na neoficiálních stránkách, vyslal na branku soupeře projektil z kategorie „raketa země-vzduch“ a zvýšil skóre už na 2:0. Poté se hra zklidnila a byla k vidění lehce rozpačitá pasáž od obou celků, až do chvíle, kdy se do úniku dostal Císařovský, jehož střelu ještě gólman zastavil, ale dorážka Loudy už byla nad jeho síly a my tak odcházeli do šaten za stavu 3:0. Hlavní úkol tedy zněl jasně – nepolevit a udržet soustředění. A kolotoč pokračoval i v poločase druhém. Nejprve následovalo několik neproměněných možností na naší straně, změna skóre nastala až ve chvíli, kdy se ve velké šanci ocitl Císařovský, který si poradil s přehledem a upravil už na 4:0.Poslední desetiminutovka pomyslně zašlapala našeho soupeře ještě více, když po akci Kubišty dostal dárek v podobě trefy do prázdné branky Doležal. A nakonec se dočkal i samotný Kubišta, když se v závěru postavil k exekuci pokutového kopu a nedal brankáři šanci.Výsledek 6:0 byl tak určitě pro všechny překvapivý, nicméně nutno dodat, že vzhledem k předvedené hře zasloužený.

Sestava: Saladiak-Pavel,Tvrdý,Horníček,Pivnička-Bureš,Kubišta,Doležal,Kulíšek-Císařovský,Louda

Lavička: Bártl,Havlát, Mašek, Dlouhý

„Trošku jsme překopali sestavu a ono to fungovalo. V každém případě musím tým pochválit za odpovědný a organizovaný výkon. Myslím si, že jsme byli celý zápas lepší a soupeře jsme k ničemu vážnějšímu nepustili. Cením si toho, že jsme konečně začali proměňovat šance a mohli jsme dát i více gólů. Chodili jsme sami na brankáře, ale výsledek tato negativa maže. Maximální spokojenost s týmovým i fotbalovým výkonem. Předvedená hra musela všechny, kteří se na to dívali, bavit.”

Hodnocení trenéra Loudy st.

OLYMPIA RADOTÍN „B“ [1:1] ČAKOVICE

Zápas, ze kterého určitě šlo získat více, než bod. První poločas nerozhodný až do samého konce, kdy krásnou střelou otevřel gólem do šatny skóre Doležal. Nicméně Béčko doplatilo jako již mnohokrát v sezoně na špatný vstup do poločasu a po chvilce bylo opět srovnáno. Po lehké herní převaze z první půle se hra vyrovnala a stejně tak skončil nerozhodně i výsledek.

„Po dobrém výkonu jsme 1. poločas zaslouženě vyhráli 1:0 po krásném gólu Doležala. Bohužel jsme ve 2. půli opět inkasovali na začátku a nedokázali navázat na výkon z 1. půle, i díky zlepšenému výkonu soupeře.Nakonec výsledek 1:1 je spravedlivý pro obě mužstva.Nicméně s danou sestavou je pro nás bod určitě málo.“

Hodnocení trenéra Steinera