Radotín – Motorlet B 0:0
Rozhodčí: Jakl – Šmakal, Hruška. ŽK: 33. Bužík, 72. Louda, 90.+3 Maruš – 88. Filip, 90. Scharf. Diváků: 50.
Radotín: Saladiak – Havlát, Císařovský, Tvrdý, Pivnička – Doležal, Bureš, Louda (85. Mašek), Kubišta, Bužík (58. Dlouhý) – Maruš. Trenér: Jaroslav Louda.
Motorlet B: Hlous – Scharf, Filip, Jacobovici, Kučerka – Walter, Ircing (75. Zelenka), Simaichl, Hrabina (71. Průša), Pokorný (61. Koval) – Blažek. Trenér: Jan Rajnoch.


Hlasy trenérů
Jaroslav Louda (Radotín):
 „Získali jsme ne zlatý, ale možná diamantový bod. Chybělo nám šest lidí, skoro celý zápas se odehrál na naší polovině. Bránili jsme v bloku a čekali na šance z brejků. Musím ale přiznat, že jich moc nebylo. Soupeř byl kombinačně i rychlostně lepší. Ale měli jsme problémy se sestavou. Císařovský i Doležal nastoupili se zraněním. Měli jsme štěstí, bod bereme všemi deseti.“
Jan Rajnoch (Motorlet B): „Zápas jsme mohli vyhrát čtyři, pět nula. Kombinačně to bylo z naší strany slušné, ale v klíčových chvílích nám chyběl důraz. Zahazovali jsme šance. Trefili jsme břevno, skvěle chytal brankář soupeře, nebo jsme trefili při zakončení našeho hráče. V jiných zápasech jsme skórovali z pološancí, tentokrát se k nám štěstí otočilo zády. Fotbal je v tomhle spravedlivý. Někdy vás odmění, jindy je to opačně.“

Hrdina zápasu brankář Saladiak

SC Olympia Radotín „B“ – Prague Raptors Football Club 0:1 (0:0)

STŘELCI: 86. Askarov Asanali

Rozhodčí: Hruška Petr – Jakl Tomáš, Šmakal Martin. Delegát: Pouček, Mgr. Josef.

Sestava Radotín B :

Bartl-Kotelyuk(Mezera),Mašek,Kochman,Kotlík,Bureš,Dlouhý,Dvořák,Havlát,Kasík,Steiner

Trenér Steiner k utkání:Po srdnatém a bojovném výkonu smolná prohra 0:1. Opakovaně doplácime na neproměňováni vyložených šanci. Poděkování hráčům A týmu a dorostu za pomoc.