Pátek 7. 4. 2023 13:00

FK Motorlet Praha B – SC Olympia Radotín 3:2 (2:0)
Branky: 35. a 57. Blažek, 16. Nátr – 69. Bialek, 90.+3 Doležal z penalty. ŽK: 53. Nátr – 53. Chaloupka, 65. Holouš. Rozhodčí: Šmakal – Vítek, Pazderský. Diváků: 80.
Motorlet B: Vyčichl – Čuba, Scharf, Kučerka – Žižka – Hrabina (72. Dvořáček), Kornacki, Kolář (84. Borovski), Zelenka – Blažek (61. Průša), Nátr. Trenér: Václav Socher.
Radotín: Saladiak – Suchan, Bužík (24. Chaloupka), Löffler – Pivnička (66. Přaslička), Bialek, Sabo, Kasal (54. Tokar), Doležal – Holouš (66. Löwe), Bureš (54. Kulíšek). Trenér: Richard Valoušek.

Ohlasy utkání
Václav Socher (Motorlet B): Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně, ale ten samý plán měl i soupeř, takže to byla pěkně živá podívaná. Od desáté minuty jsme začali být aktivnější, kombinačně lepší, rychlejší, vytvořili jsme si mnoho šancí, které jsme nedokázali využít. Buď jsme trefili brankovou konstrukci, nebo se vyznamenal gólman Radotína. Vedli jsme tedy v poločase, se vším respektem k soupeři, jen dvoubrankovým rozdílem. Hosté odehráli dobrý poločas, ale naše hra byla prostě vynikající. Po zvýšení na 3:0 a prostřídání jsme již tempo z první půle nedokázali udržet a ke slovu se dostal soupeř, i když jeho druhá branka přišla až v úplném závěru a znamenala jen kosmetickou úpravu výsledku. Přesto si myslím, že zápas jsme měli dohrát s jinou grácií.
Richard Valoušek (Radotín): Chytili jsme začátek, ale gól jsme nedali a bohužel nás opět zlomila první inkasovaná branka, kdy jsme promáchli míč ve vlastním pokutovém území. Potom vystřídal s bolavým kolenem Leo Bužík a do šedesáté minuty jsme tahali za kratší konec, kdy nebýt skvělého Saliho v bráně, skóre by bylo ještě vyšší. Pak nám pomohla kontaktní branka a prostřídání. Do konce utkání jsme Motorlet mačkali, ale šlo jen o herní tlak, šancí jsme moc neměli. Domácí si plně zasloužili vyhrát, ale jsem rád, že jsme je donutili v závěru přidat a ještě o něco hrát.

Nejlepší hráč FK Motorlet Praha B: Matěj Blažek.
Nejlepší hráč SC Olympia Radotín: Martin Saladiak

.

Sobota 8. 4. 2023 10:15

SC Olympia Radotín z.s. „B“ – FK Řeporyje, z.s. „B“  5:3 (4:2)

STŘELCI: 3. Kulíšek Ondřej, 9. Dvořák Matěj, 29. Rohovský Adam, 33. Löwe Martin, 60. Kulíšek Ondřej – 1. Vodsloň Tomáš, 11. Linhart Jan, 85. Zedník Filip (pen.)

Rozhodčí: Burda Tomáš – Matějka Michal, Kolář Radek.

Trenér Steiner k výkonu:Po nejhorším domácím výkonu v téhle sezóně jsme soupeře přehráli větší kvalitou v zakončení. Ať si hráči rozmysli, jestli chtějí chodit za béčko vyhrávat nebo si jen tak zahrát, tedy jestli vůbec přijdou.

Neděle 9. 4. 2023 16:30 – MŽ

Tělovýchovná jednota Sokol Bílá Hora – SC Olympia Radotín z.s. 3:5(3:2)

STŘELCI: 8. Hájek Martin, 15. Shemota Mykola, 23. Shemota Mykola – 14. Havránek Lukáš, 19. Novohradský Filip, 38. Novohradský Filip, 51. Novohradský Filip, 62. Englander Tobias

Rozhodčí: Kolář Radek.